Porumbei de nunta

Porumbeii sunt simbol al iubirii si sperantei, calitatile de baza ale unei relatii de durata si prezenta lor la nunta dvs. este un moment foarte spectaculos, aducand noroc mirilor. Eliberarea porumbeilor este un moment romantic si important, o adevarata incantare a privirii, atat pentru miri, cat si pentru invitati.

Atunci cand este vorba de nunta ta, fiecare detaliu conteaza pentru noi, pentru ca e important sa te bucuri asa cum trebuie de aceasta iti vom oferi urmatoarele tematici in care puteti folosi porumbei albi:

A . “Cei 12 apostoli vin pe pamânt sub forma a 12 porumbei albi, care vegheaza din înaltimile cerului asupra oamenilor asa cum vor veghea si asupra uniunii dintre cei doi miri.”
Pachet de 12 porumbei  voltati cu care sa intocmiti poze perfecte : in parc/laborator foto/medii inedite din gradini, spatii deschise, lasam aceste detalii la inspiratia fotografului dumneavoastra..

B. “Pe vremea Imperiului Roman, traditia era ca mireasa sa-i aduca in dar mirelui porumbei, pe care amandoi ii eliberau in ziua nuntii, ca sa induplece zeii sa fie binevoitori si sa le asigure o viata fericita.”
La incheierea cununiei civile se vor lansa de catre miri cei 2 porumbei voiajori pentru a indupleca zeii sa fie binevoitori si sa le asigure o viata fericita, acesti porumbei se pot elibera si de catre nasi pentru a le arata sustinerea si sprijinul de care au nevoie proaspatii castoriti.

C. “In mitologia greaca, porumbelul este pasarea Afroditei, devenind un simbol al dragostei.
Lansarea porumbeilor in cadrul evenimentelor are radacini si in istoria Egiptului, ceremoniile de incoronare ale faraonilor fiind insotite de eliberarea de porumbei albi chiar din spatele tronului.”
La sfarsitul cununiei religioase pe un covor rosu si impreuna cu invitatii veti putea elibera multi porumbei voiajori (miri & nasi + 20 porumbei albi voiajori eliberati din cutii special concepute) si invitatii se vor bucura inclusiv de cei 12 porumbei albi voltati care pe covorul rosu vor face spectacol.

D. “In Persia, porumbeii erau crescuti in temple si la curtile imperiale, ca simbol al puritatii si virtutii zeilor.”
La intrarea in locatia de nunta acestia vor fii eliberati (20 porumbei albi voiajori +10 porumbei albi voltati pe covor rosu la intrare) pentru a arata ca locul in care se va celebra nunta este o “curte imperiala”. Acest montaj va uimi toti invitatii si pozele ce se vor face vor ramane o amintire de neuitat.

Porumbei albi la nunta TA. Clipe magice de neuitat. Tu si El, inconjurati de familie, prieteni si un stol de porumbei albi.

Porumbei de nuntaPorumbei de nuntaPorumbei de nuntaPorumbei de nunta